About Me

10hb - Seorang yang jujur, berterus terang dan akan beruasaha mendapatkan apa yang diinginnya..mudah disenangi orang sekelilingnya dan kamu pula harus pandai mengambil hati.. Salah satu caranya ialah kamu sering bertanya khabar dan mengambil berat ketika si dia sedang
murung..
DISEMBER :-
Sangat setia dan pemurah,Bersifat patriotik,Sangat aktif dalam permainan dan pergaulan,Sikap kurang sabar dan tergesa-gesa,Bercita-cita tinggi,Suka menjadi orang yang berpengaruh dlm organisasi,Seronok didampingi,Suka bercampur dgn org ,Suka dipuji, diberi perhatian dan suka dibelai,Sangat jujur amanah dan bertolak ansur,Tidak pandai berpura-pura,Cepat marah,Perangai yg berubah-ubah,Tidak ego walaupun harga diri yang sangat tinggi,Benci pada kongkongan,Suka berlawak,Pandai buat lawak dan berfikiran dgn logik..
Zulhijah :-
Jika dia jahat dia terlalu jahat, jika dia baik terlalu baik pula. Dia sering mendapat padah dari perbuatannya sendiri. Dia sukar mengawal perasaanya, kadangkala terlalu berlebih-lebihan atau sebaliknya. Oleh kerana dia tidak dapat memberikan garis pemisah,dia sukar mempertimbangkan baik buruk perbuatanya. Dia seringkali menyesal kerana kurang pertimbangan. "
Tarikh Lahir pada 10 : -
Suka bekerja keras,memiliki nafsu yang tinggi dalam usaha mencapai cita-citanya.Dalam pergaulan sehari-hari dia merupakan orang yang mudah tersinggung.Namun begitu dia seorang yang jujur & tabah dalam menghadapi persoalan.Soal cinta dia sangat setia dan sebab itulah dia mudah disenangi. Tapi dia seorang yang terlalu cemburu. Kalau baik dia sangat baik dan kalau jahat dia merupakan orang yang paling jahat.
Lelaki Anti Perempuan :-
Bagaimana mengenali mereka:
Perhatikan corak mereka berbelanja, memang boros. Mereka juga kadangkalagemar mengumpul sesuatu benda sebagai koleksi. Mereka juga tidak sukakankanak-kanak dan tak begitu rapat dengan keluarga sendiri.

Maknanya:
Sebenarnya mereka ini bukanlah anti perempuan sangat tapi jenis lelaki yang lebih suka mempergunakan wanita untuk kepentingan mereka. Sebelum memiliki seseorang wanita, mereka sanggup melakukan apa cara sekalipun tapi bila dah dapat, semuanya tak kena! Tapi sikap ini akan berubah bila di satu ketika dia akan mendapati dirinya terpikat dengan seorang wanita tapi sudah pastinya perempuan itu seorang yang menurut kehendaknya!
Lelaki Korporat

Bagaimana mengenali mereka:
Selalunya mereka ini agak pendiam dan suka berfikir secara logik dan rasional. Bagi dirinya kerjaya adalah perkara yang paling penting dalam hidup. Dia juga pentingkan kesempurnaan termasuk dalam memilih pasangan hidup. Jika ditanya, mungkin mereka akan mengatakan bahawa mereka tak merancang untuk membina keluarga dalam masa yang terdekat itu.

Maknanya:
Ternyata mereka ini lebih pentingkan kerjaya dan kejayaan dalam hidup. Sebab itulah dia akan memilih wanita yang pandai berdikari sebagai pasangan. Biarpun romantis tapi kamu tetap akan jadi yang kedua dalam hidup selepas kerjaya.
..hmmm that's all..
Read more...

No comments:

Post a Comment