Saturday, January 7, 2012

BAHAYA PENGGUNAAN SELIPAR MURAH

Bahaya penggunaan selipar murah
Aliff Cullen saja post perkara nih buat uols bukan sebab cool jer tapi supaya uols hati-hati membeli selipar murah buatan China yang kebanyakkan dijual dengan harga rm2.00+. 
Menurut sumber, Stomp.com.sg Ini adalah kerana bahan seperti plastik dan cat yang tidak berkualiti telah digunakan. Aliff Cullen syorkan uols belilah barangan dengan kualiti yang lebih baik dan jenama yang boleh dipercayai dari terkena penyakit seperti gambar di bawah. Uols nak kaki korang berpenyakit? Tak nak kan? 



So, be care. Share postingan ini to member2 uols kat luar sana.