Monday, December 26, 2011

CARA MEMBUAT LUKA PALSU UNTUK MENJADI PENGEMIS


ALAT YANG MEREKA PERLUKAN : 


Gam,Ink Merah,Pembersih Telinga,Span Cuci Pinggan, dan Pencucuk Gigi.
sapukan gam pada kulit dan biarkan kering

samarkan kawasan luka di bahagian luar dengan ink merah

garis kan warna merah dengan menggunakan pembersih telinga (cotton buds)

ratakan gam menggunakkan pencucuk gigi sehingga membentu "broken skin"

oleskan warna merah yang banyak didalam bahagian dalam luka

dan tunggu sampai ianya kering

proses selesai dan siap untuk beraksi..hehehe gurau jer,janganlah buat benda yang tak elok k.. dosa.. saya kongsi ni sebenarnya kalau korang nak wat filem shooting ke ape ke haa biar nampak real lagi kesan luka2x tu okay.. hehehe