Friday, February 11, 2011

Magician Yang Ke-3 Aku Jumpa Dalam Hidupku Di Sandakan

Yunus
haaaaaaaaa..ni la dia si Yunus yg sy ada cerita di Post sblm ni..
Born on May 20, 1978
Yunus Amail..
Artis Sabah
Magician..
wow..
ok la,org ni bg sy mmg jenis Open Minded,sgt matang,but kadang terlalu over,hahahaha..magicnya penuh keyakinan,jarang berasa takut dan happy go lucky..hehe..












ermm ok,sy brjmpa dgn abg yunus ni pada hari yg sama juga semasa sy baru juga brjumpa dgn abg man yg kerja di Bang2 Lounge,dan si yunus ni juga tk jauh juga tmpat kerjanya Happy Palace,bersebelahan sja dengan tmpat kerja abg man,so senang la ni mau jmpa diorang..hehehe..yunus ni ada bnyk jga trick yg dia bleh bwt masa tuh,cuma kurang latihan la kata abg man,so kadang dia perform trick masa tu,sy mmg bleh 'tangkap' la..erm,dan yg sgt best kan,abg man cakap,trick yg sy main lebih bagus dari si yunus ni main,hahaha...jgn marah ya abg yunus, ^^......................


Pada mula2 sy brjmpa dgn abg yunus ni,rambut dia masi lagi pendek,sedangkan masa tu rambut sy mmg dah panjang..tp tk la panjang sgt macam abg man pnya rambut,huhu..
dia pakai topi2 masa dia perform 1st trick dgn sy,apa yg sy kagum ngan dia ni,Force Card dia mmg power la bg sy,huhu Checkmate sy masa tuh..hahahaha..
CoinTrick dia pun bukan alang2 juga la,kahkahkah..
dia ni sbnarnya anak murid kepada abg man,mcm sy juga la..cuma bezanya,sblm sy jmpa abg man,sy mmg dah pandai main magic..
sdangkan si yunus plak,mmg btl2 kosong..erm okeh cerita strusnya pada masa kini..perkembangan dia skg ini,dia ada bukak kedai magic d bandar sandakan,korang bleh tgk gambar dia kat atas tuh..dan jgn lupa,klu korang ada masa free,jemput la dtg sana ya,ada jual magic props juga dsana..